ИНСТРУМЕНТИ И МАШИНИ ЕООД

Търговия с металорежещи инструменти

kennametal

"Инструменти и машини" ЕООД започва своята търговска дейност през 1994 год. От своето основаване до сега Фирмата е развивала дейностите си без прекъсване предимно в областта на вътрешна търговия на територията на България, така и външна търговия с Македония и Турция.
Имаме дългогодишен опит във обслужването на фирми от българската индустрия - Машиностроене, Транспорт, Металургия, Морска промишленост, Отбранителна промишленост и много други.

През изминалите години,  успяхме да установим стабилни позиции в условията на силна конкуренция. Приоритет за „Инструменти и машини” ЕООД са оптималното качество, гъвкавата ценова политика, поддръжка на големи складови наличности, което гарантира минимално време при покупка на инструменти и добро обслужване към което винаги сме се стремели. Спазвайки поставените си цели фирмата се стреми да отговаря на непрекъснато променящите се условия на пазара, да бъде в крак с всички новости и последни тенденции и по този начин да бъде лидер в своята област и предпочитан партньор за работа.

Базирайки се на своя опит ние предлагаме на клиентите си най-подходящото решение на техните проблеми.

Благодарим Ви за доверието!